Om oss

Autoload har nordens bredeste utvalg av takstativ, takbokser, ski-, sykkel-, og kajakkholder

Autoload åpnet nettbutikken i 2011. Som nettbutikk jobber vi kontinuerlig med utvikling for å bedre kundens kjøpsopplevelse.

For å kunne møte en stadig større etterspørsel ble vi i 2017 nødt til flytte vårt hovedlager til en større og mer moderne lokasjon. Valget ble i Skien der vi også har mulighet til å gradvis utvide etter behov. De fleste av varene blir sendt ut herfra til hele Norge. Enkelte varer sendes direkte fra leverandør.

Våre produkter er nøye vurdert i forhold til kvalitet og sikkerhet. Vi tilbyr produkter fra anerkjente leverandører der vi vet at du som kunde er garantert solide varer som du kan være fornøy med i mange år. 


Våre merkevarer

Vi har gjennom våre merkevarer et unikt og komplett tilbud av last, sikring og vedlikehold til din bil. Vi fører kun kjente merkevarer som:
Thule, Whispbar, Prorack, Nordrive, Yakima, Mont Blanc, Skiguard, Packline, Calix, Buzzrack, MTF, Aneto, Mottez, Variocage, 4Pets Pro, Herkules, Trixie, Allsafe, Turtle, AutoGlym, Sonax, Meguiars, Rain-X, ArmorAll, GrimeBoss, Tiny DAB+, Alpine, CarOffice, SafeGrip etc.

Du handler trygt hos oss
Vår nettbutikk www.autoload.no tar sikkerhet på alvor samtidig som vi setter kunden i sentrum med å anbefale det som passer best til deg, din bil eller din hund.

Vi er opptatt av at du skal bli fornøyd og vi gir derfor utvidet angrerett på alle våre produkter. Alle varene du kjøper hos oss kan kan du returnere innen 365 dager hvis varen er ubrukt.

Med komplett delelager og nøkkelprogram hjelper vi deg også med dette hvis du skulle trenge det.

 
Kontor:
Autoload AS
Slemmestadveien 210
1392 Vettre

Telefon og epost:
Tlf: 4000 4303
Mail: ordre@autoload.no

 

Lager:
Autoload AS
Co/Colliflow AS
Hevnevegen 70
3739 Skien