Levering
Vi sender varene primært med Posten (Klimanøytral Servicepakke) og PostNord.

Lagerførte produkter vil normalt bli sendt fra oss i løpet av 2-5 virekdager etter registrert innbetaling. Ved bestilling av produkter som ikke er lagerførte eller utsolgte varer, kan lengre leveringstid påregnes. Vi tar også forbehold om lengre leveringstid i perioder med mye trafikk hos oss eller våre transportpartnere.

 

Vi benytter Posten og PostNord.


Enkelte varer kan bli sendt direkte fra leverandør/produsent. Disse kan også bli sendt med andre transportselskap. Her vil vi ikke alltid kunne tilby sporingsnummer.


Ved bestilling av varer hos Autoload.no tilkommer det ekspedisjons- og fraktgebyr på kun kr 99,- pr forsendelse. Ved kjøp av takboks og MFT tilkommer et fraktgebyr på kr 499,- pr takboks til en hjemadresse eller bedriftsadresse med mottak på dagtid. Thule og Hapro takbokser kan hentes vederlagsfritt i Drammen og på Gjøvik. Skiguard bokser kan hentes/fås montert vederlagsfritt hos Skiguard på Liertoppen. Dette avtales i alle tilfeller med oss. Skriv i kommentarfeltet at du ønsker å hente boks. Frakt blir kreditert før effektuering/henting.

 

NB! For pakker som ikke blir hentet og sendt til oss i retur, blir kunden fakturert et gebyr på kr 299,- som dekker returkostnader, ekspedisjonsavgift og håndteringskostnader. 

Sporingsnummer
Når en vare er sendt fra vårt lager eller fra en leverandør, får du tilsendt pr e-post en kvittering med sporingsnummer. Du kan sjekke sporingsnummeret på www.posten.no  eller postnord.no. Enkelte forsendelser kan sendes uten sporingsnummer.

Dellevering
Enkelte varer kan komme i separat forsendelse da de kan bli sendt fra forskjellige lager eller på forskjellige datoer.
Det vil ikke tilkomme eksta frakt i disse tilfellene. 

Frakt av takboks
Ved kjøp av takboks har man følgende fraktalternativer:
Ved kjøp av takboks og MFT tilkommer et fraktgebyr på kr 499,- pr takboks til en hjemadresse eller bedriftsadresse med mottak på dagtid. Thule og Hapro takbokser kan hentes vederlagsfritt i Drammen og på Gjøvik. Skiguard bokser kan hentes/fås montert vederlagsfritt hos Skiguard på Liertoppen. Dette avtales i alle tilfeller med oss. Skriv i kommentarfeltet at du ønsker å hente boks. Frakt blir kreditert før effektuering/henting.
 
Adresse lager:
 
Autoload A/S
co/Colliflow
Havnevegen 70
3739 Skien
 
Drammen:
MECA Drammen

Ingvald Ludvigsensgt. 21
3027 Drammen

Gjøvik:
MECA Gjøvik

Kallerudsvingen 13
2816 Gjøvik