Tesla Model 3 4dr Sedan (FP) 19+

Tesla orginalstativ:

Tesla selger i dag en Flush løsning. Profilen er aeroformet med målene 80 mm * 26 mm. T-sporet er tradisjonelt med en Infill løsning lik den Whispbar har hatt tidligere. Vi har testet T-spor løsningen mot en rekke T-spor bolter fra forskjellige leverandører. De er meget vanskelig å dytte på og vi anbefaler på det sterkeste å bruke et glidemiddel (Zalo/grønnsåpe/kjemi for gummi).

Takstativet er veldig kurvet. Dette kan ha betydning ved bruka av ekstratilbehør. Sykler på taket vil for eksempel stå skrått. Takbokser kan ligge å vippe på toppen.

Takboks til Tesla Model 3:

Anbefalt løsning til Tesla Model 3 er helt klart Skiguard 830T som blir liggende veldig riktig plassert på taket av bilen. Boksen er tilpasset stativet og bilen.

Ved valg av andre løsninger kan det være gunstig å velge en boks der festene er plassert ikke for langt bak på boksen ettersom takstativet er plassert veldig langt fremme.

Reservedeler til orginalt takstativ:

Reservedeler til Tesla takstativ Model 3: Det finnes per i dag ikke reservedeler i løsvekt til dette takstativet som vi får tak i. Informasjon fra Tesla Motors forteller at de ikke har reservedeler, men at det kun finnes hele stativer.

Thule kommer ikke til å lage takstativ til Model 3.